En ljuvlig familjedag i Seoul

Seoul Children’s Museum får 5/5 stjärnor!


Tre våningar fyllda av olika lekfyllda tema-delar. Alltifrån havet, skogen, rymden och en fysikdel till ett välfyllt lekland for de mindre. Nikki hade var i 7th heaven. Riktigt ambitiöst och välgjord. Det finns dessutom flera parker (djur och lek!) utanför som man kan besöka när det är lite varmare ute. Vi kan rekommendera ALLA som åker till Seoul med barn att besök det här muséet.


Det ligger i den östra delen av stan och kostade ca 80kr att gå in två vuxna och en 2,5 årig. I området finns även många härliga restauranger och caféer. Bland annat ”Seoul 230” vilket vi råkade hamna på men som var riktigt bra och med en härlig ägarinna bakom disken som verkligen förhöjde den redan bra upplevelsen genom att gulla mycket med Nikki. Kan rekommendera en Americano med en extra shot espresso plus deras honungs- och potatiskaka till. Från öppning till kl. 18:00 är det café (då vi besökte) sen efter det blir det en mysig liten bar istället.

Annons

En reaktion till “En ljuvlig familjedag i Seoul

  1. Härligt att se denna glada leende Nikki och så roligt ni verkar ha det. Klart att alla vill gulla med Nikki. Hon är ju rena rama sötchocken och de instagramhändelser ni gjort där hon pratar är helt underbara. Jag sitter med ett leende långt efteråt.Brukar titta på instagram varje morgon och det gör min dag. kram till er alla 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s