På väg till Thailand

Nu sitter jag i skrivande stund på flyget mot Bangkok. Känns så spännande att vi snart är i ett nytt land. Flygningen är kort och tar ca 1,5 h ovh vi är framme på eftermiddagen vilket är skönt för då har vi kvällen på oss att bara strosa runt och landa lite i den nya staden. Vi har, efter mycket om och men, bokat ett hotell nära Lumphiniparken. En vacker oas mitt i Silom som flera barnfamiljer tipsade om att det är nice att bo nära när man är i Bangkok med småbarn.

Sista frukosten på vårt boende i Dalat; pannkakor!

Känns lite sorgligt att lämna Vietnam. Detta härliga djungelland som vi tycker så mycket om. Det känns som att vi inte hann upptäcka allt vi ville upptäcka, men varken tid eller ork fanns för att göra det den här gången. Kanske blir en annan resa dit någon annan gång. Det vore roligt att se bergen i norra Vietnam (som vi första hade tänkt men hoppade då det skulle vara kallt och regnigt där då) samt resa till några av paradisöarna som finns i södra delarna, t ex Con Dao.

Men nu är det dags att ställa om till ett nytt land! Både jag och Chris har varit i Thailand tidigare så det blir inget direkt nytt. Men vi ser fram emot att komma ner till Koh Phangan och bara ta det lugnt nu en månad. Kanske göra lite utflykter till öarna runtomkring, t ex dyka/snorkla på Koh Tao. Men vi har inga bestämda planer utan tar det, som vanligt, lite som det kommer. En rolig sak är att en nära vän till mig som är ute och reser jorden runt har ändrat i sina resplaner och kommer till oss i Thailand i två veckor. Det ska bli så roligt!

Annons

2 reaktioner till “På väg till Thailand

  1. Tror ni gör rätt i att stanna upp ett tag. Det blir mycket att ta in när man reser i så många annorlunda länder. Sedan kan det vara bra nu med tanke på viruset att hålla till ute på landet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s