Födelsedagsfirande i Dalat

Idag fyller jag 32 år. Jag blev lite firade av Chris och Nikki i morse och sen åkte vi till något som heter Crazy house här i Dalat. Det är, som det låter, ett hus med helt galen arkitektur. Ungefär som Tolkiens och Gaudis kärleksbarn… Det är en konstnärinna som började bygget på 90-talet och bygger fortfarande på det. Der var en häftig upplevelse, dock inte så barnvänlig då många av trapporna var smala och hade låga räcken. Vi har börjat känna av Nikkis tvåårs trots och hon var jättearg när hon inte fick gå dit hon ville. Men så är det ju med barn och deras olika perioder! De två understa våningarna var dock perfekta för barn. Framförallt det med undervattenstema.

En åt vi lunch på ett jättefint ställe, Biang Bistro. Inredningen var så fin, dock var maten inte så bra, framförallt inte för det priset vi betalade. Visserligen bara 300kr för tre personer med dryck och kaffe, men här är det väldigt dyrt då en vanlig middag kanske går på 50-60kr för tre pers med dryck.

Nu vilat vi lite på vårt rum. Jag ska strax Skypea med mormor och sen funderar vi på att gå ut och testa Karaoke och sen äta middag på en Italiensk restaurang vi blivit rekommenderade.

Annons

3 reaktioner till “Födelsedagsfirande i Dalat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s