Våra bästa tips på vinterkläder för barn

Hemma i Sverige gick Nikki på ett Ur- och skurdagis ute på skärgårdsön där vi bodde. Barnen var ute i nästan alla väder och när Nikki började på den förskolan så behövde vi köpa på oss en massor av ny, tåliga kläder för alla väder. Vi köpte mycket kläder second hand, men utöver det handlade vi mycket från våra absoluta favoritmärken Reima och Polarn O. Pyret. Reima är ett finskt företag som gör fina kvalitetskläder för barn som klarar våra skandinaviska klimat (slask, regn, snö osv.) med fokus på hållbara material och en hållbar produktion. Polarn O. Pyret gör lekvänliga kläder som verkligen tål att användas. De har också ett starkt hållbarthetstänk då deras kläder ska hålla för att kunna ärvas vidare till två barn efter det första har använt klart plagget. Heja!!

Bästa overallen från Reima

Vi var extra glada att vi investerat i flera plagg från Reima och PO.P nu när vi har varit ute och rest i länder med extremt kallt klimat. Både i Sibirien i Ryssland och i Mongoliet var det mellan -10 till -20 grader. Brrr. Då gäller det att vara bra klädd för att kunna njuta av att vistas utomhus även under kalla förhållanden. De flesta som har barn har ju koll på hur man ska klä sitt barn med tre lager – underställ, mellanlager och ytterlager. Här kommer några av våra absoluta favoriter:

Länk till Reimas hemsida hittar du här. Psst. Just nu har de 50% på många varor. Våra absoluta favoriter är deras tåliga och fina overaller samt deras ull-overall som vi har använt hela tiden under resan.

Ulloverall från Reima. Vi använde den varje dag när vi reste genom kallare länder med ett ullunderställ från P O.P under.

Länk till Polarn O. Pyrets hemsida hittar du här. De har massor av bra rabatter på Sportlovsrean. Passa på att fynda! Vi har ett gäng av deras ullunderställ som både är i högkvalitativ merinoull men också har fina mönster och fin design. Även deras fleecar är väldigt bra!

Om du handlar produkterna via länkarna nedan får vi en liten procent av priset, utan att det kostar mer för dig. 🙂 De produkter vi rekommenderar här på bloggen är endast produkter som vi själva använder och verkligen kan stå för, och vi gör det för att kanske kunna få ihop lite extrapengar för att kunna finansiera våran fortsatta resa. ❤

Hoppas du hittar något du gillar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s