Bästa barnvänliga caféet i Hoi An

Vi har sett på väderleksrapporten att vädret ska bli sämre här i Hoi An nu och en vecka framåt. Egentligen redan från igår men då var det helt okej, mulet väder vilket var skönt då vi hade en dag på stan. Vad vi har förstått är att man inte kan lita på väderleksrapporterna här. Det var samma sak i Phonh Nha – väderleksrapporten visade ösregn varje dag men det var ändå soligt, med någon lite skur. Så vi håller tummarna för att det inte ska ösregna hela veckan som rapporten visar.

Vi hade en skön morgon där vi tog det lugnt och åt frukost hemma. Det är så skönt att få bestämma själva vad vi vill äta till frukost, framförallt för Nikkis skull då hon just nu bara vill äta muesli med mjölk. Det regnade som sagt ute och vi funderade på vad vi skulle göra med dagen. Som tur var slutade det regna och vi bestämde oss för att åka in till stan och att jag skulle sitta på något co-working space och göra lite jobb och att Nikki och Chris skulle gå till ett lekland. Dock hade vi inte kollat upp öppettiderna för leklandet och det öppnade först vid 16. Men jag hade fått nys om ett annat ställe som både hade en bra miljö att arbeta i och dessutom en stor lekplats under tak. Perfekt om man reser med barn!

Stället heter Dingo Deli och du hittar deras hemsida här. Jag har googlat på 100 olika guider om vad man kan göra med barn i Hoi An och INGEN nämnde det här stället. Det är i alla fall ett lugnt och barnvänligt café och deli som passar perfekt för att sitta och arbeta på. Det är lite åt det ”dyrare” hållet, förutom kaffet som är normalt pris (30 000 dong = ca 12 kr), men allt håller även väldigt hög kvalitet. Hit kommer vi definitivt igen.

Annons

En reaktion till “Bästa barnvänliga caféet i Hoi An

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s