På väg med tåget genom Vietnam

Nu har vi nyss hoppat på nattåget från Hanoi mot Dong Hoi där vi hoppar av i morgon bitti. Allt har gått smidigt hittills, från att köpa tågbiljett igår på stationen till att hitta till rätt spår och vagn. Har inte hunnit se så mycket av tåget då vi hoppade nu sent på kvällen men vi har fått en bra känsla för det ändå med fräscha hyttar. Dock var toaletterna ganska äckliga så jag hoppas jag slipper besöka den något mer innan vi hoppar av i morgon bitti. Det finns som tur är ett handfat utanför som man kan använda för att tvätta händer och borsta tänder.

Chris och Nikki sover gott och det börjar bli dags för mig att göra det också. I morgon vaknar vi upp till en ny spännande plats här i världen! Vi älskar verkligen att resa med tåg och vi hoppas att fler och fler kommer att välja bort flyget och istället ta tåget framöver. God natt från oss!

Annons

3 reaktioner till “På väg med tåget genom Vietnam

 1. Ser fint ut! Vilken skillnad mot när vi åkte nattåg i Thailand. Då var det britsar (små) på längden med skynken för. Å inte lätt att sova med alla ljud😄

  Gilla

  1. Haha låter jobbigt! Reste med nattåg i Thailand för läänge sen och minns inte riktigt hur det var. Men nu är tanken att vi ska resa genom Thailand också så då får vi återuppleva det 😅

   Gilla

 2. Eftersom min pappa jobbade på dåvarande SJ, reste vi mycket med tåg. Det var så förmånligt att vi reste gratis i Sverige och för halva priset i Europa. Som student var det underbart att få åka billigt till Paris och andra städer. Hade varit spännande att resa med tåg ute i världen, men det var så fjärran för oss som växte upp på 70-80- talet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s