Tågbiljetter bokade!

Nu har vi varit på tågstationen här i Hanoi, Ga Ha Noi, och köpt biljetter till nattåget ner till Dong Hoi i morgon. Tåget går kl 22:20 och är framme vid kl 07:40 dagen efter. Här i Vietnam finns inte tvåbäddshyttar så vi bokade tre sängar i en fyrbäddshytt och håller tummarna att vi blir ensamma i den. Annars kommer det säkert gå bra ändå, tåget går så sent att vi ändå bara kommer att gå och lägga oss. Biljetterna kostade ca 400kr per bädd. Sen gick vi runt på stan, filade och köpte med oss massa frukter hem.

Chris hade kollat upp att det finns en härlig nationalpark nära Dong Hoi med häftiga grottor. Vi ska försöka hitta något bra boende där ikväll, gärna något ute i naturen. Vi får se hur länge vi stannar där, det verkar som att det regnar i hela norra och mitten av Vietnam nu och att det ska hålla i sig i en vecka… Efter Dong Hoi bär det av till Hoi An och efter det ska jag ta några nätter själv på ett ashram där de utöver Sivanandayoga vilket är den yogaform jag är utbildad yogalärare inom. Det ska bli fantastiskt att få leva det äkta yogalivet några dagar och fördjupa mina kunskaper. Sen kommer nog även Chris och Nikki dit några dagar också. Ska bli härligt att dela det med dem. Efter det ska vi till de södra delarna av Vietnam. Jag har fått lite insider-tips på olika öar och andra vackra ställen där det inte är så mycket turister som vi ska undersöka möjligheterna att åka till. Spännande!

Annons

4 reaktioner till “Tågbiljetter bokade!

 1. Låter som ni har en bra plan. Berätta mer om den yogan du är utbildad inom. Jag kanske kan få en del tips på bra rörelser då jag är lite handikappad i mitt ben efter en olycka. Sedan vill jag läsa massor om när du är på detta ashram. Vad var det för frukt damen hade till vänster i korgen, de där rosa? Hur smakar de?
  Jag vet massor av frågor men det är så intressant att se bilder och lära sig om ett land jag aldrig varit i.
  Ha det så gott 🙂

  Gilla

 2. Har du lust att dela med dig av tipsen om de olika öarna? Vi gillar att åka till sånt som inte är helt tillrättalagt😊 Kan själv tipsa om Koh ta Kiev utanför Sihanoukville om ni ska till Kambodja. Där firade vi jul på Crusoe i en bungalow precis vid havet. Man kunde gå upp och ta nakenbad🙈 på lilla stranden nedanför på morgonen. Fin lite långgrund större strand nära med ok snorkling bara en liten bit ut. El mellan ca 18-20.30 då de startade generatorn. Inget rinnande vatten utan gemensam bucket shower. Sedan händer mkt i Kambodja så vem vet om det har blivit mer exploaterat. Vi ångrade att vi åkte vidare därifrån till koh Rong. Hade varit bättre att åka in till fastlandet en natt och duscha, tvätta kläder och fylla på med snacks😊

  Gilla

  1. Wow tack för tipset! Låter som en dröm 😍Det ska vi kolla upp 🙏🏼😃 Ja självklart! Har själv inte kollat noga på dem ännu mer än att de flesta ligger o södra delarna: Con Dao, Nam Du, Binh Ba och Pu Luong. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s