Yoga, utflykter och kaffe

Vi trivs så bra i vår lilla lägenhet här i Hanoi. Trots att den ligger mitt i Old Quarters så ligger det långt in på en bakgata så det är ganska tyst och vi hör inget från den röriga trafiken utanför. Vi bor i ett vanligt bostadshus och det bor vietnamesiska familjer runt omkring oss och det är inte så bra ljudisolerat så vi hör allt som pågår runtomkring, vilket är lite charmigt. Jag sover alltid med öronproppar så det störde inte i natt.

Vietnam är känt för sitt goda kaffe (gammal fransk koloni) och Chris var iväg och köpte en liten presskanna och nymalet kaffe till oss. Som kaffetokig svensk var det som en dröm att få dricka en god kopp svart nu på morgonen istället för det sura Nescafé-kaffet jag druckit under hela resan. Det är nog faktiskt en av de godaste kopparna kaffe jag druckit någonsin med en härlig rostad smak och tydliga chokladtoner. Mums. Om jag hade lagt till något i vår packlista så här i efterhand hade det varit att ta med en liten kaffepress…

Nu ska jag strax iväg på ett yogapass här i närheten och sen ska vi ge oss ut på stan och utforska Hanoi ytterligare. Det finns någon ”Water Puppet Show” som de har här i stan som kan vara lite kul för Nikki som vi ska kolla upp.

Annons

5 reaktioner till “Yoga, utflykter och kaffe

  1. Hej igen! Visst skrev jag för ”länge sedan” och tipsade om ett grenuttag till packlistan. Tänkte också tipsa om en liten presskanna men skippade det. Ni löste det ju själva… Hade med en på min senaste resa till Bali. Användes flitigt. Jag hade t om med mig bryggkaffe från Sverige. Vi hörs.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s