I morgon reser vi till Sydkorea!

I morgon är det dags för vår ändrade plan och vi reser till SYDKOREA! Vi blir mer och mer peppade ju mer vi läser om landet. Det låter verkligen häftigt. Seoul kommer bli kul då vet verkar finnas helt otrolig mat och mycket att se. Men det vi också ser fram emot är att det verkar finnas mycket för barn i staden. Vackra parker med lekplatser, ett helt museum tillägnat barn och olika tema-caféer som kattcafé och ett ”poop café”. Kan ju vara kul för en 2,5-åring (…och kanske två vuxna också!). Vi ser också fram emot att ta tåget ner till södra delarna och vi har fått lite tips på olika fina städer att se. Verkar som att Sydkorea är en häftig blandning av traditionellt och supermodernt.

Det ska också bli så skönt med lite mildare väder. Vår förkylning har satt sig i näsan och bihålorna så vi snörvlar och hostar en massor. En riktigt klassiskt förkylning. Vi mår helt okej men det kommer inte bli kul att flyga med det, men som tur är tar flyget endast 3 timmar. Vår skjuts till flygplatsen går redan kl 05:00 i morgon bitti så det är dags för oss att gå och lägga oss snart.

Bilder från Google

Vi har hittat ett härligt boende i Seoul som en följare på Instagram tipsade om, tack! Älskar att ta emot tips från personer som varit där man ska. Ni får gärna tipsa om annat att se och göra både i Seoul och Sydkorea. Det enda vi har är två nätter bokade i Seoul och sen är vår tanke är att ta tåget ner till sydkusten sen. Nu åker vi!

Annons

En reaktion till “I morgon reser vi till Sydkorea!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s