Framme i Irkutsk

Nu är vi på vårt fina boende i Irkutsk, östra Sibirien. Vi blev upphämtade vid stationen av Sergej, mannen i huset, och efter ca 40 min genom en större och modernare stad än jag trodde var vi framme. De bor på en gård och vi har ett eget litet timmerhus vi bor i. Så genuint och härlig känsla i det. Tatiana hörde att vi inte ätit frukost så hon ordnade snabbt fram hembakat bröd, färska ägg från deras höns och massor av annat gott.

Glömde fota innan jag började äta då jag var så hungrig…

Nu har vi precis duschat (magiskt efter fyra nätter på tåget) och jag skulle gärna sova nån timme men vi ska ge oss ut på utflykt till Bajkalsjön strax. Sen ikväll blir det banja – rysk bastu – och middag.

Här är vi!
Annons

3 reaktioner till “Framme i Irkutsk

  1. Läser alla dina/era inlägg noga. I mina planer som jag hoppas blir av hade jag inte tänkt stanna i Irkutsk men blir lite sugen nu, ni verkar ha ett mysigt boende. Har just sett ett program på TV- ”Fish or Die”, i detta avsnittet var de i Mongoliet och fiskade Taimen – världens största lax. Tror du jag blir ännu mera sugen? Måste lösa allt praktiskt här hemma så jag kan komma iväg. Ha det så gott.

    Gilla

  2. Kan tänka mig att den duschen satt bra 🙂 Läste i Ab att människor som bor i ett hyreshus i Irkutsk är helt igenisade då kommunen stängt av underhållet i huset. Fem familjer bor visst kvar men guvernören ska se till att de får annat boende. Ni bor så mycket bättre tycker jag. Är det kallt ute där? Längtar redan efter nästa inlägg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s