Pannkaksfrukost och resfeber

Vi började lördagen med en stor pannkaksfrukost för att ha det lite mysigt i dessa dagar av fix och packning. Det känns som att allt vi behöver fixa innan resan bara växer och växer, men det är säkert bara resfebern som gör att det känns så. Vi har ju ändå idag, i morgon och sen åker vi inte förens på eftermiddagen på måndag så om det behövs kan vi även göra det vi inte hunnit då. Men nu längtar vi efter att bli klara och bara kunna slappna av.

Känns som att man har en liten stressklump i magen hela tiden just nu. Men det hör ju till när man ska resa bort, och det här är ju inte vilken resa som helst heller. Tänk när vi hoppar på båten på måndag med allt fixat och klart, alla tillhörigheter magasinerade, företaget vilande och ingenting som vi behöver tänka på i Sverige (förutom nära och kära här såklart). Vilken frihet!

Lite extra smör på pannkakorna är alltid gott, och hamnar lätt på andra ställen än i munnen.
Mysig frukost med bokförings-stök i bakgrunden

Idag sitter jag (fortfarande) med företagsgrejer, håller på med den sista bokföringen för 2019 och Chris kör fram och tillbaka från huset till vårt hyrda förråd. Så fort jag är klar med allt pappersarbete ska jag hjälpa Chris att flytta ut de sista sakerna. Sen ikväll ska jag ta bussen in till stan för en sista middag med lite vänner och familj. Det ska bli så mysigt att träffa alla, men också lite sorgligt att vara ifrån dem så länge.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba här. Ha en trevlig lördag allihopa!

Annons

8 reaktioner till “Pannkaksfrukost och resfeber

 1. Hej igen! Ett stort LYCKA TILL på er resa. Kommer att följa er noga. Hoppas komma iväg på en liknande resa i slutet på sommaren. Vi hörs igen.

  Gilla

 2. Hej!

  Lycka till med resan och hoppas ni får ett fantastiskt äventyr. Det är många som drömmer att göra en liknande resa men få som lyckas realisera den.

  För oss drömmare som inte kommer till skott så hade det varit väldigt intressant med ett inlägg kring dom ekonomiska aspekterna. Hur mycket startkapital har ni, tänker ni jobba längs resan, vad kostar dom olika tågbiljetterna från start till slutmål?

  Återigen, hoppas ni får en magisk upplevelse och lycka till!

  Gilla

  1. Hej! Tack så mycket, känns fantastiskt att komma iväg. 😃

   Ja, absolut. Tack för tipset! Jag håller på att sammanställa kostnaderna just nu och kan lägga ut det sen! Reser man utan barn kan man komma undan betydligt billigare då vi nu valt 1:a klass-biljetter hela vägen för att få en egen hytt. Men en sådant inägg kommer 🙂

   Gilla

 3. Hej
  Lycka till på resan och vägen till vietnam. Jag och min familj är bosatta i hanoi och har bra kontakt med ambassaden men även andra svenskar. Vi har oxå förslag på vad man skall se om man har tid och liten tjej med.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s