Fyra timmars bilåkande om dagen just nu

just nu upptar fix och logistik hela vår tid. Vi bor långt ut i skärgården och det tar två timmar enkel väg att ta sig in till stan, men trots det har vi varit inne nästa varje dag i en vecka nu. Puh! Det har varit ett stort jobb att packa ner och flytta ut från vår restaurang men nu är det jobbet klart. Då är det bara att ta sig an nästa jobb…

Nu är vi på väg in till stan för att tömma vårt dyra förråd och flytta alla grejer till ett billigare förråd som även ligger närmare ön. Vi kommer flytta ur alla våra tillhörigheter från stugan som vi bor i också, så vi är verkligen i behov av ett stort förråd. Men herregud vad skönt det kommer bli när allt är nerpackat. Jag har alltid lockats av tanken med att ha så lite saker som möjligt och ser fram emot när allt är nerpackat och vi bara har innehållet i våra väskor att tänka på. Vilken frihet!

Snart säger vi hej då till vår underbara utsikt

6 dagar kvar till avfärd. Det känns overkligt då resan hela tiden legat relativt långt fram i tiden, men helt plötsligt är den nästan här! På kvällarna sitter vi uppe alldeles för sent och kollar på städer, resrutter, utflykter och fastnar på att klicka runt och tittar på bilder på platser i Google maps. Om du inte testat det inför en resa – gör det! När du är inne i Google maps går det att klicka på många ställen och få upp bilder som folk har laddat upp. Jättekul sätt att få en närmare uppfattning över vilka ställen man är sugen på att besöka.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s